Lid worden

Wat zijn onze sportieve doelstellingen ?

Bij de senior-teams wil VCE zo hoog mogelijk spelen…

  • Daarom spelen we dan ook echt om te winnen (op welk niveau dan ook).
  • Daarom zullen wij, wanneer onze eigen spelers een hoger niveau halen, hun ambities nooit tegenhouden (of het moet financieel niet haalbaar zijn, de club heeft voorrang op het team).

Onze Heren spelen momenteel in 1e divisie en onze Dames in 2e provinciale.

Onze jeugdwerking is voor ons een voorbereiding op het latere werk bij de seniors.

Jeugdspelers worden voorbereid op het echte werk !
Wij hebben een sportieve werking waar de spelers degelijk begeleid wordt en waar we volgens onze eigen visie en beleidsplan werken (geschoolde trainers, samenwerking JVL, interne scouting enz…).

Het spreekt dus voor zich dat we talenten snel willen ontdekken en tijdig willen laten doorstromen (extra begeleiden enz.). Iedereen krijgt trouwens jaarlijks een evaluatie!
Dit wil niet zeggen dat minder grote talenten die graag volleyballen en alle trainingen meemaken, geen kansen krijgen!

Iedereen – op voorwaarde van voldoende aanwezigheid – krijgt maximale spelgelegenheid tijdens de reguliere competitiewedstrijden met voorrang en nadruk op “lerend samenspelen”

Enkel voor een bekerwedstrijd wordt het “sterkste” team opgesteld en hier kunnen (afhankelijk van de leeftijd) spelers opgeroepen worden die al competitie spelen bij een senior-team. Dit duurt zowat tot het einde van de jeugdloopbaan.

Hoe word je nu lid van de club?

  1. Ben je een jeugdspeler? Dan kan je ten allen tijde, 3x gratis meetrainen om te kijken of je volleybal leuk vindt. Is dat zo, dan moet je vervolgens aansluiten zodat de verzekering in orde komt. Naar gelang je leeftijd (vanaf 1e studiejaar ongeveer) zal je trainen bij de volleybalschool (startende jeugd) of samen met onze jeugdcoördinator sportief@vceternit.be zal gekeken worden bij welke groep jij kan aansluiten.
  2. Ben je een seniorspeler (speler ouder dan 16-18 jaar) dan moet je via het sportief bestuur een aanvraag doen om te zien of jij kan deelnemen, de kans dat er plaats is voor een niet-eigen-jeugdspeler is niet groot, maar ze bestaat natuurlijk altijd. Je vraag stuur je naar sportief@vceternit.be
  3. In elk geval moeten alle nieuwe leden volgend formulier volledig invullen voor de inschrijving bij de VVB.
  4. Nadien volgt helaas de betaling van het lidgeld !

 

Het Bestuur