Policy Clubkleding

Het bestuur van VCE vindt het heel belangrijk dat we als vereniging een uniforme en moderne uitstraling hebben.

Sponsors zullen graag hun naam verbinden aan een club met een professionele en uniforme uitstraling.

Deze kleding”policy” is voor iedereen van toepassing en voor alle gesponsorde kledij die in het kader van VCE gedragen wordt.  Tijdens alle wedstrijden, maar ook voor en na de wedstrijd.

Ook als coaches of leden van VCE een milde schenker vinden, zorgen wij voor het merk en het type shirt zodat een uniforme uitstraling voor de vereniging gewaarborgd blijft. Voor details kunt u terecht bij het bestuur!

Praktisch:

Ø  Eerst contact opnemen met materiaalmeester Gino.   Alleen zo kunnen we de uitstraling bewaken, en kunnen we ervoor zorgen dat alle engagementen van het bestuur ten opzichte van de sponsors nageleefd kunnen worden.

Ø  Het logo van VCE steeds op de voorzijde van de shirt en achteraan (tussen de schouderbladen geplaatst).  Let op , er is een verschillend logo voor kleur en zwart/wit.   Het kleurenlogo dus niet voor zwart/wit gebruiken.

  • We streven ernaar steeds de term ‘volley’ of ‘volleybal’ te combineren met het logo.    Voor een buitenstaander zegt ‘VC Eternit’ of ‘VCE’ jammer genoeg niets.  Beter is ‘Volley Eternit’ , ‘Volleybal Eternit’ of ‘Volleybalclub VC Eternit’

Ø  Gino zorgt voor de bestelling bij de leverancier, volgt de levering op en zorgt voor verdeling.